4 комнатная квартира, Чернігів, Центр, Український хутір вул. (Ватутіна вул.)

3d
PHOTO-CRNGPRTK00010000-554086-cbd199d5.jpg

Продається елітна чотирикімнатна, дворівнева квартира з дизайнерським ремонтом у самому центрі Чернігова! Розташована на 4-му та 5-му поверхах цегляного будинку. Загальна площа становить 217,6 м2. Квартира з якісним дизайнерським ремонтом, який виконаний у світлих тонах. Два рівні з`єднуються сходами зі зручним кроком з натурального ясена! По всій квартирі є система кондиціонування, теплі підлоги, ламінат 33 класу і високоякісні вікна. Вся проводка в квартирі мідна, і прокладена за європейськими стандартами. Великою перевагою є наявність на кожному рівні ванних кімнат з санвузлами, що дуже зручно для великої родини або коли Ви будете приймати гостей.
На першому поверсі знаходиться простора кухня, встановлені фільтри грубого та тонкого очищення води, сучасна дитяча з балконом, гардеробна та санвузол. На другому поверсі велика спальня з живим каміном (Франція, з протипожежним склом), велика гардеробна (15 м), кабінет і спортзал з тренажерами з мансардними вікнами, 2-й санвузол з душкабіною.
Під час продажу залишаються вбудовані меблі та техніка.
Плюс до всього, у квартирі індивідуальне опалення, за допомогою якого Ви самі можете регулювати температуру у квартирі, а на першому рівні зроблена тепла підлога.
Вам також не потрібно буде хвилюватися за безпеку свою і квартири, оскільки в будинку є відеоспостереження і цілодобово чергують охоронці. Територія повністю закрита, 2-е воріт працюють від брелків.
Так само передбачена вентиляція (Кондиціонування, Зволоження).
Ви будете не тільки в захваті від квартири, але і від відмінного місця розташування будинку. У пішій доступності Червона площа, парки, Вал і багато іншого.
У дворі є завжди вільний паркінг для авто.
Для більш детальної інформації – телефонуйте! З радістю відповім на всі Ваші запитання і організую показ!

Ціна: 220000 $

Код: 560015

Місто: Чернігів

Район: Центр

Вулиця: Український хутір вул. (Ватутіна вул.)

Матеріал: Цегла

К-сть. кімнат: 4

Поверх: 4

Поверховість: 4

Загальна площа: 217.6 м2

Площа кухні: 33.4

Площа кухні (ОДИНИЦІ): м2

+38(093) 796-85-21