3 комнатная квартира, Чернігів, Центр, пр-т Перемоги

PHOTO-CRNGPRTK00010000-634100-a191eb17.jpg

Продається видова, ексклюзивна квартира в центральній частині Чернігова! Квартира класу “Люкс” сучасного нового будинку з автономним опаленням.
Відрізняється своїми планувальними рішеннями і шикарним видом з вікон. 200м2 квартири продумані до дрібниць. Кожна з кімнат має вишуканість і незрівнянний смак.
А саме – три просторі, світлі спальні, кухня-їдальня, гардеробна, два санвузли – змодельовані за допомогою дизайнерів і зроблені з високоякісних матеріалів. Ремонт зроблено в сучасному стилі, у світлих тонах, які дуже довгий час будуть представляти всю глибину краси, зручності та комфорту.
Ремонт робився для себе з використанням найкращих матеріалів і з заміною всього окрім бетонних стін. Ідеальна стяжка підлоги, мідна проводка, чудова система вентиляції та кондиціонування (у кожній кімнаті відбувається повітрообмін, що дає змогу постійно виводити сторонні запахи та дрібний пил із квартири). Система вентиляції повністю автоматизована, все програмується і налаштовується! При цьому, Ви не почуєте жодного стороннього звуку, оскільки шумоізоляція зроблена ідеально! Для Вашого комфорту зроблено теплу підлогу у ванній, коридорі, вбиральні – тут покриття підлоги – плитка, а на балконах на підлозі ламінат, який сумісний з теплою підлогою і прекрасно підтримує тепло. Плюс до всього на одному з балконів застосовані вбудовані в підлогу радіатори з примусовою вентиляцією, які вмикаються автоматично. У квартирі закладена електрика під біо-камін, а також є ніша під навісний акваріум! Плюс до всього, для любителів хорошої музики і акустики, в квартирі також все продумано. Уже закладені кабелі для гарної аудіосистеми по всій квартирі!
Всі меблі та техніку робили і привозили під замовлення і під індивідуальний стиль! Меблі тільки з натуральних матеріалів, а техніка дорога, німецька – Siemens, Liebherr, Vaillant. Освітлення в квартирі іспанське, все ексклюзивне і якісне.
Ще однією перевагою є наявність гардеробної кімнати, вона прохідна, що дуже зручно за наявності гостей. А також є невеликий кабінет і затишна дитяча кімната, меблі в якій зроблені також під замовлення!
Якщо Ви задумалися про купівлю квартири, не відкладайте перегляд, це саме та з квартир, яку потрібно побачити і Ви закохаєтесь в неї з першого погляду!

Ціна: 250000 $

Код: 640137

Місто: Чернігів

Район: Центр

Вулиця: пр-т Перемоги

К-сть. кімнат: 3

Загальна площа: 200 м2

Площа кухні (ОДИНИЦІ): м2

Менеджер: Татьяна
0633371809
0633371809