2 комнатная квартира, Чернігів, Центр, Чорновола В`ячеслава вул.

PHOTO-CRNGPRTK00010000-662772-6c3da128.jpg

Продається затишна 2-кімнатна квартира в Чернігові, в новому будинку, в центральній частині міста! Розташована запропонована квартира на вигідному третьому поверсі 17-ти поверхового будинку. Загальна площа становить 78м2. Квартира простора, тепла, світла, зі зручним плануванням і безліччю переваг. Є індивідуальне опалення, плюс до всього, встановлений бойлер, зроблена тепла підлога по всій квартирі, що дуже зручно і економно по опаленню. Встановлено лічильники на все: вода, газ, електрика. Велика кухня, яка з`єднана з балконом, виглядає дуже світло, затишно і просторо! До того ж, під час продажу залишаються всі меблі та техніка, що дозволить Вам одразу ж після купівлі заїхати, жити і насолоджуватися новим житлом.
Вас також порадує чудовий район із розвиненою інфраструктурою. Поруч безліч магазинів, кафе, зупинки громадського транспорту зі зручною транспортною розв`язкою.
Також є можливість придбання цієї нерухомості в іпотеку за програмою єОселя (3% і 7%).
Ця квартира ідеально підходить для тих, хто шукає затишне і комфортне житло в новому будинку. Завдяки зручному розташуванню, автономному опаленню та наявності всієї необхідної техніки, Ви зможете насолоджуватися комфортним життям з першого дня! Уся детальна інформація – за телефоном. Телефонуйте! З радістю відповім на всі Ваші запитання та організую показ!

Ціна: 85000 $

Код: 668921

Місто: Чернігів

Район: Центр

Вулиця: Чорновола В`ячеслава вул.

Матеріал: Монолит

К-сть. кімнат: 2

Поверх: 3

Поверховість: 17

Загальна площа: 77.79 м2

Площа кухні: 11.4

Площа кухні (ОДИНИЦІ): м2

+38(093) 796-85-21