2 комнатная квартира, Чернігів, Волковича вул.

PHOTO-CRNGPRTK00010000-662774-ecd250af.jpg

Продається двокімнатна квартира в Чернігові, будинок знаходиться в районі обласної лікарні, по вул. Волковича. Розташована запропонована квартира на вигідному четвертому поверсі 10-ти поверхового цегляного нового будинку.
Всі документи готові до продажу, також підходить під іпотеку 3 і 7%.
Загальна площа становить 55 м2. Квартира тепла, не кутова, з прекрасним плануванням. Просторий хол, світлі кімнати, велика кухня, окремий санвузол! Перевагою є наявність автономного опалення, поставлений двоконтурний газовий котел, що дасть Вам змогу самостійно контролювати температуру і тим самим економити на комунальних платежах. Стан квартири – у стадії ремонту. Встановлено якісні, енергозберігаючі, металопластикові вікна, з розширеним профілем і з маківською фурнітурою, які були встановлені за додаткову плату.
Плюс до всього, у квартирі зроблено теплу підлогу, на кухні, в коридорі у ванній і в туалеті, а також виведено окремий кабель на балкон для електричної теплої підлоги. Також проведена додаткова електропроводка з кабелем 2,5*3, під кондиціонери, електродуховку та інші прилади.
До того ж, по всьому периметру квартири і на балконі, зроблена чистова стяжка підлоги з пластифікатором,з ідеальним вирівнюванням. Що значно зменшить Ваші витрати і час при подальшому ремонті.
Вас також порадує зручне місце розташування будинку. Розвинена інфраструктура, у пішій доступності дитячі садки, школи, ринок, магазини, зупинки, лікарні, річка, ліс і багато іншого.

І ще однією великою перевагою є наявність реального укриття в будинку, яке обладнане за вимогами держстандарту. Це одина із перших новобудов у місті, де є реальне укриття, для мешканців цього будинку з вентилюванням, освітленням і оздобленням території!
Ідеальний варіант для тих, хто не хоче переробляти ремонти інших, а відразу зробити все на свій смак і стиль!
Телефонуйте! З радістю відповім на всі Ваші запитання та організую показ!

Ціна: 48000 $

Код: 668923

Місто: Чернігів

Вулиця: Волковича вул.

К-сть. кімнат: 2

Поверх: 4

Поверховість: 10

Загальна площа: 55 м2

Площа кухні: 10

Площа кухні (ОДИНИЦІ): м2

Менеджер: Надiя
093-79-68-521