2 комнатная квартира, Чернігів, Масани, Незалежності вул.

PHOTO-CRNGPRTK00010000-665992-62812df4.jpg

Продається 2-х кімнатна квартира в Чернігові, будинок знаходиться в молодіжному районі міста – Масани. Розташована запропонована квартира на вигідному 3-му поверсі 9-ти поверхового будинку серії ЧН. Загальна площа становить 59м2. Квартира тепла, світла, затишна, в гарному стані, зі зручним плануванням. Простора кухня з виходом на балкон, великий хол, світлі кімнати, зі спальні є також вихід на ще один балкон. Туалет з ванною окремо. Встановлено пластикові вікна у всіх кімнатах, балкони засклені м/п вікнами. Нові міжкімнатні двері, якісні вхідні двері, вирівняні стелі, рівні стіни та підлога. Перевагою є наявність бойлера, який забезпечить Вам постійну подачу гарячої води. Також встановлені лічильники на воду і лічильник тепла на квартиру! Всі батареї з регуляторами тепла, що дозволить Вам самостійно контролювати тепло в своєму житлі! Квартира дуже тепла, в середині будинку, довго тримається тепло, при не холодних зимах Ви зможете значно заощадити свої кошти на опаленні!
При продажі залишаються меблі і техніка, тому після покупки можна відразу зайти і жити, і не думати про майбутні розтрати на придбання меблів.
Вас порадують гарні сусіди, є тамбур на три квартири. Плюс до всього, будинок обслуговує ОСББ, тому порядок у під`їзді та прибудинковій території – гарантований! Чистий під`їзд з металопластиковими вікнами, є відеоспостереження. а також додатково облагороджені дві стоянки для паркування авто мешканців будинку.

Прекрасна пропозиція в затишному районі, де все необхідне знаходиться в пішій доступності!
Вся детальна інформація – за телефоном! Телефонуйте! З радістю відповім на всі Ваші запитання та організую показ!

Ціна: 53000 $

Код: 672151

Місто: Чернігів

Район: Масани

Вулиця: Незалежності вул.

Матеріал: Панель

К-сть. кімнат: 2

Поверх: 3

Поверховість: 9

Загальна площа: 59 м2

Площа кухні: 9

Площа кухні (ОДИНИЦІ): м2

Стан: Ремонт

Менеджер: Татьяна
+38(093) 796-85-21