3 комнатная квартира, Чернігів, пр-т Перемоги

PHOTO-CRNGPRTK00010000-667482-deccaa00.jpg

Представляємо Вашій увазі унікальну пропозицію!
Дворівнева квартира в центральній частині Чернігова – справжнє втілення розкоші та комфорту. Із загальною площею 134.37м2 вона надає безмежний простір для життя та творчості. Квартира перебуває в стадії ремонту, де кожна деталь вже продумана і виконана з високою якістю. А готовий дизайнерський проєкт дозволить Вам забезпечити гармонію і стиль у кожній кімнаті.
У квартирі виконані ключові роботи: укладання теплої підлоги, проведення всіх необхідних комунікацій, встановлення інтернет-кабелю.
Додатковою перевагою є наявність автономного опалення, встановлено двохконтурний газовий котел.Зазначимо, що тепла підлога зроблена по всій квартирі, за рахунок чого, можна значно економити в опалювальний сезон і зберегти простір та дизайн не захаращуючи квартиру додатковими радіаторами!
На другий поверх ведуть монолітні залізобетонні сходи, які надають простору елегантності та вишуканості. Внутрішні приміщення вже частково підготовлені: кімнати пошпакльовані, стелі готові до натяжних стель. Плюс до всього, вже закуплена трекова система освітлення високої якості, невелика частина якої також встановлена. А для додаткового комфорту і зручності на одному з балконів доклали стіну і поклали теплу підлогу.
Великою перевагою є заміна вікон від забудовника на якісні вікна від відомої фірми Rehau, що забезпечить чудову звукоізоляцію та збереження тепла в приміщенні. У санвузлі та на кухні вже частково покладено кахель. Крім того, придбана сучасна душова кабіна, яку ви зможете переглянути на фото дизайнерскього проєкту, а також нові вхідні двері, які вже теж закуплені, але ще не встановлені. Орієнтовна ціна їх до початку війни становила 1000 доларів. А для додаткової безпеки та комфорту, вже становлено система “Розумний дім”, за допомогою якої можна керувати своїм житлом на відстані і не турбуватись про своє житло.
Це ідеальна пропозиція для тих, хто хоче завершити ремонт з мінімальними витратами часу і сил, зберігаючи при цьому можливість створити свій унікальний домашній куточок у самому центрі міста.

Ціна: 100000 $

Код: 673646

Місто: Чернігів

Вулиця: пр-т Перемоги

К-сть. кімнат: 3

Поверх: 9

Поверховість: 10

Загальна площа: 134.37 м2

Площа кухні: 39.6

Площа кухні (ОДИНИЦІ): м2

Менеджер: Надiя
093-79-68-521