3 комнатная квартира, Чернигов,

PHOTO-CRNGPRTK00010000-671723-22501c31.jpg

Продається затишна трикімнатна квартира в самому центрі міста, район Градецького, по вулиці Котляревського. Розташована запропонована квартира на 4 поверсі з 10. Загальна площа становить 67,7м2. Квартира вільна від боргів і прописаних осіб.

Особливості цього житла вражають: завдяки переплануванню ви отримуєте величезний зал і простору кухню. Кутова лоджія з кладовою може стати додатковою кімнатою, а з балкона відкривається прекрасний вид на місто. В квартирі всі кімнати окремі, санвузол роздільний.

Великою перевагою є те, що квартира продається з багатьма меблями, а саме: двоспальне ліжко для дорослих, двоярусне дитяче ліжко, кутовий диван, крісло, шафа-купе, стінка з пеналами, стіл для навчання, приліжкові тумбочки. У подарунок додається великий килим у вітальню.

Додаткові зручності включають кондиціонер, домофон, кабельний інтернет від Київстар і кабельне телебачення від “Основа”.

Не менш важливим є те, що ви купуєте не просто квартиру, а можливість жити в одному з найкращих районів міста! Вас порадує тихе подвір`я з майже завжди доступним паркувальним місцем, поряд з будинком школа №19, дитячий садочок №50 навпроти будинку з сучасним бомбосховищем, близькість до ЦУМу (8 хвилин пішки), громадського транспорту (4 хвилини) та парку (5 хвилин), що робить цю пропозицію привабливою для всіх, хто цінує комфорт та зручність.

Запрошую вас на перегляд цієї чудової квартири, щоб стати власником нерухомості в самому центрі міста!

Ціна: 56000 $

Код: 677904

Місто: Чернигов

Вулиця: <Не указана>

Матеріал: Кирпич

К-сть. кімнат: 3

Поверх: 4

Поверховість: 10

Загальна площа: 67.7 м2

Площа кухні: 9.2

Площа кухні (ОДИНИЦІ): м2

Менеджер: Надiя
093-79-68-521