4 комнатная квартира, Чернігів, Бойова, Мстиславська вул.

PHOTO-CRNGPRTK00010000-676503-a72637b5.jpg

Продається простора трьохкімнатна квартира в місті Чернігів, у затишному районі Бойова-Льотна, поряд із магазином АТБ. Квартира розташована на 4-му поверсі 5-ти поверхового панельного будинку, загальна площа становить 61,5 м². Вона світла, тепла та має частковий косметичний ремонт.

Квартира відрізняється зручним плануванням: кімнати просторі, а кухня об`єднана з однією з кімнат, що збільшує корисну площу кухні та дозволяє розмістити функціональні вбудовані меблі та техніку. Суміжний санвузол облаштований пральною машиною і бойлером, що додає зручності. Встановлені сучасні металопластикові вікна, а також є засклений балкон.

Перевагою цієї квартири є те, що в ній ніколи не вимикають світло. Вбудовані кухонні меблі залишаються в подарунок новим власникам. Усі документи в порядку, ніхто не зареєстрований.

Окремо варто відзначити приємне сусідство, тихий двір і зручне розташування будинку. Поряд є зупинки громадського транспорту, школи, дитячі садки, супермаркети, магазини, аптеки, банки та відділення пошти. В пішій доступності знаходиться парк Ялівщина та річка – ідеальні місця для відпочинку з родиною.

Це чудова можливість придбати житло з усіма необхідними умовами для комфортного життя. Телефонуйте для детальнішої інформації або щоб домовитися про огляд!

Ціна: 44999 $

Код: 682705

Місто: Чернігів

Район: Бойова

Вулиця: Мстиславська вул.

Матеріал: Панель

К-сть. кімнат: 4

Поверх: 4

Поверховість: 5

Загальна площа: 61.5 м2

Площа кухні: 6

Площа кухні (ОДИНИЦІ): м2

Стан: Косметика

Менеджер: Людмила
063 567 40 57