5 комнатная квартира, Чернігів, Рокосовського, Пухова Генерала вул.

PHOTO-CRNGPRTK00010000-676574-bfaffa61.jpg

Продається простора 5-кімнатна квартира по вулиці Пухова в Чернігові, яка ідеально підійде для великої родини або тих, хто цінує простір і зручність. Квартира розташована на 3-му поверсі 9-поверхового будинку і має загальну площу 102 кв.м. Просторі та ізольовані кімнати створюють комфортні умови для кожного члена сім`ї, надаючи кожному свій особистий простір. Велика кухня площею 9 кв.м. стане затишним місцем для сімейних вечерь.
Стан квартири житловий, що дає змогу одразу заселитися, при цьому відсутність ремонту дає можливість створити інтер`єр на свій смак, реалізувати будь-які дизайнерські ідеї та зробити квартиру справжнім відображенням вашого стилю. Ви зможете оновити простір так, як хочеться вам, і зробити його максимально затишним і функціональним.
Будинок розташований в одному із зручних та розвинених районів міста. Все, що потрібно для комфортного життя, знаходиться буквально в кроковій доступності: поруч розташовані дитячі садки, школи, магазини, аптеки, а також зупинки громадського транспорту, які дозволять швидко і зручно дістатися до будь-якої точки міста.
Тут у вас буде можливість зробити цю квартиру саме такою, про яку ви мріяли, втіливши всі свої задуми і перетворивши її на затишне місце, куди хочеться повертатися щодня.
Для більш детальної інформації – телефонуйте! З радістю відповім на всі Ваші запитання та організую перегляд!

Ціна: 46000 $

Код: 682785

Місто: Чернігів

Район: Рокосовського

Вулиця: Пухова Генерала вул.

Матеріал: Панель

К-сть. кімнат: 5

Поверх: 3

Поверховість: 9

Загальна площа: 102 м2

Площа кухні: 9

Площа кухні (ОДИНИЦІ): м2

Стан: Житловий стан

Менеджер: Надiя
093-79-68-521