Ч/будинку, Чернігів, 5 Кутiв

Продається добротний цегляний будинок у Чернігові, знаходиться в районі Голлівуду, 5-та школа. Будинок цегляний, двоповерховий, загальною площею 169м2, житлова – 115,9 м2. На 1-му поверсі розташований великий зал із каміном, простора світла кухня, спальня, окремий санвузол, комора, передпокій із погребом. На другий поверх ведуть незвичайні сходи, де розташовані дві просторі та світлі кімнати. Також у самому будинку є льох, що дуже зручно! Частково поміняні вікна на металопластикові, зроблена тепла підлога на кухні та в коридорі. Підключено всі комунікації: електрика, газ, вода – центральний водопровід, каналізація – вигрібна яма. Опалення газове, встановлений двоконтурний газовий котел. Плюс до всього, альтернативним джерелом тепла Вам послужить камін у вітальні, а також буде ідеальним варіантом для проведення романтичних вечорів у зимову пору року.
Крім того, Вас також порадує гарна ділянка, де розташований будинок. Її площа становить 8 соток. Земля доглянута, посаджено молодий сад, плодами якого Ви будете задоволені в літній та осінній час. У дворі є двоповерховий гараж із погребом.
Заїзд у двір дуже зручний, а до будинку веде широка асфальтована вулиця!
Бонусом при продажу залишаються всі меблі та техніка, що на фото.
Ви точно будете задоволені зручним місцем розташування будинку! Поруч все необхідне, не потрібно навіть користуватися машиною або громадським транспортом! За 5 хвилин ходьби – ТРЦ Голлівуд, за 10 хвилин – школа, дитячий садок, лікарня та багато іншого.
Чудова пропозиція! Телефонуйте з радістю відповім на всі Ваші запитання та організую показ!

Ціна: 66000 $

Код: 542890

Тип будови: Ч/будинку

Місто: Чернігів

Район: 5 Кутiв

Матеріал: Дерево-цегла

Загальна площа: 169 м2

Площа ділянки: 5 сот.

Санвузол: Сумісний

Каналізація: Яма

Електропостачання: Є

Менеджер: Татьяна
+38(093) 796-85-21