2 комнатная квартира, Чернігів, Рокосовського, Проспект Левка Лук`яненка (Рокосовського) вул.

PHOTO-CRNGPRTK00010000-654741-b706cf4a.jpg

Продається двокімнатна квартира з шикарним видом із вікон. Будинок знаходиться у районі Рокоссовського. Розташована запропонована квартира на 14-му поверсі цегляного будинку. Загальна площа становить 52м2. Квартира тепла, дуже світла, затишна, зі зручним плануванням. Велика кухня – 9м2, просторі кімнати, туалет і ванна окремо, в дорогому кахелі і з якісною сантехнікою! У всіх кімнатах встановлені пластикові вікна, на балконі також нова рама з м/п вікнами. Великою перевагою є наявність бойлера, який забезпечить Вам постійну подачу гарячої води. У квартирі є лічильники на воду.
Вас також не залишить байдужими чудовий краєвид з вікон у будь-яку пору року! А додаткову безпеку забезпечать Вам нові, якісні вхідні двері. Плюс до всього, є тамбур на декілька квартир, який закривається.
Вас порадують порядні сусіди, розвинена інфраструктура. Поруч із будинком є все для Вашого комфортного проживання в цьому районі: безліч магазинів, супермаркети, ринок, ТРЦ, стоянки для авто, зупинки та багато іншого. Зручна транспортна розв`язка. Для більш детальної інформації – телефонуйте! З радістю відповім на всі Ваші запитання та організую показ!

Ціна: 42000 $

Код: 660859

Місто: Чернігів

Район: Рокосовського

Вулиця: Проспект Левка Лук`яненка (Рокосовського) вул.

К-сть. кімнат: 2

Поверх: 14

Поверховість: 14

Загальна площа: 52 м2

Площа кухні: 9

Площа кухні (ОДИНИЦІ): м2

Стан: Житловий стан

Менеджер: Надiя
093-79-68-521