Будинок, Березне

PHOTO-CRNGPRTK00010000-674530-0e078ede.jpg

Продається просторий будинок у центрі Березни, Чернігівська область. Цей цегляний будинок загальною площею 140 м² ідеально підійде для великої родини, яка цінує комфорт і затишок. У будинку два поверхи, чотири просторі кімнати, нова кухня, зроблена на замовлення і ще в пакуванні, а також два повністю обладнаних санвузли. Усі комунікації під`єднано: є своя свердловина для водопостачання, каналізація представлена двома вигрібними ямами. Опалення здійснюється за допомогою нового твердопаливного котла, також встановлено бойлер для гарячої води.
На ділянці площею 15 соток розташоване велике подвір`я, яке ідеально підходить для відпочинку на свіжому повітрі та сімейних заходів. У будинку зроблено якісний дорогий ремонт, що дає змогу відразу ж заїхати і жити без додаткових вкладень.
Будинок розташований на центральній вулиці, всього за 20 хвилин їзди від Чернігова на машині, що робить його чудовим варіантом для тих, хто працює або навчається в Чернігові, але хоче жити в спокійнішій і затишнішій обстановці. Не пропустіть можливість придбати цей чудовий будинок і створити в ньому свій ідеальний затишний куточок. Телефонуйте просто зараз, щоб домовитися про перегляд!

Ціна: 38000 $

Код: 680718

Тип будови: Будинок

Місто: Березне

Матеріал: Кирпич

Загальна площа: 140 м2

Площа ділянки: 15 сот.

Стан: Ремонт

Санвузол: Окремий, Сумісний

Каналізація: Яма

Електропостачання: Є

Газопостачання: Нема

Будівлі: Сад, Фундамент, Свердловина

Менеджер: Татьяна
+38(093) 796-85-21